ODA
Túl vagyok már azon hogy az orosz dékán
ugráltasson
gyorstalpaló frappáns illusztrációim kikezdik fortyogó békalencséim
betokozódás ellen időigényes tortúra lenne jó
felhevült test
mélységiszony
csüngnek vendégmarasztalóimon
ó cserri cserri lamangton obmájer sza ungala pah és elég lesz a szóda odalenn
Bravúros menetelése egy zsinórnak
a lépes méz gyulladáscsökkentő hatása jól ismert
ám a kórházakban nincsen elég tégely így kupadöntő sípom
érintetlen ég el
a zsalugáter vért szop és a defibrillátor papucsait sajogni hagyja
ó testamentum ó döglődő deviza
az állatcsempész banda nyomában lohol a női borotva
cserri cserri lamangton obmájer sza ungala pah és elég lesz a szóda odalenn
Színtelenség csapja írisz
tiszteletet csupán az érdemel aki a bőrtömlőimet parádézni viszi
tetoválás mitől kotlani kezd zöld iránytűm délibábja s piaci szektorom
ó napimádók gyülevész hada
köteg rőzsével vállaitokon amint eltörlitek a kettes
számrendszert
ó enervált megkülönböztetéseim
s te válva változni akaró könnyfakasztó gáz
cserri cserri lamangton obmájer sza ungala pah és elég lesz a szóda odalenn
Jön egy hullám elsodor máris
a számok burka mindig reális
csak kornyadozzon jáspisom az illuzionisták kétfenekű ládájában
a koszos terítő az ing mint balog metró fegyelemre int
madárpókjaim felróják nekem miért engedtem
bedarálni a muzsikusokat
aki merész öntse aranyba fékpofáim
ó cipőkanalamat rágicsáló baktériumtörzs kornyikálni ráérsz akkor is
ha a diplomata fedezi turpisságod
orvosi megbízás
apanázs
a sisakok erdejében rendet teremteni nem könnyű
mikor is kiderül rángógörcsöm klaviatúrája keselyűkből összeverődött
felhőrongy volt melyen keresztül kihajtott ferde szoláriumom
a pálfordulás az pálfordulás
de mitől oly hepehupás cifra kalapom
cserri cserri lamangton obmájer sza ungala pah s a becsmérlések szíve kiszakad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-24 12:04:55
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-21 21:31:01