Az egymásnak adott idő. Az egymásnak adott önmagunk.
Öleléseink hullámai, melyek egymáshoz sodornak minket. A végnélküli sóvárgások beteljesülése.
Míg itt vagy elfelejtem, hogy bármikor elveszíthetlek.
Csak a számolatlan perceket akarom. Egymásnak adott, sóvárgásban átformált önmagunkat.