Éber álom
ül -, békésen
vállain
emlékei nyugosznak
megszerzésükre ráment
élete, kincseit
nem kínálgatja
senkinek
a sötét jó-barátja
a nap elől nyáron
szobájába szökik
a tavaszt szereti igazán
amikor virágba öltözötten
táncolnak a fák
takaróban álmodik
ősz van
valamiért a telet várja
amikor a hó,
majd nevetve megcsikordul
lába alatt
és együtt sétálhat velük:
megkarolva Őket'
... kétfelől ...
__________________
ANYÁMNAK
[és "Apáim emlékére"]
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-14 15:21:06
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-14 15:21:06