minden.
Felejtésből rosszak vagyunk. De persze erről megint nem akartunk tudomást venni.
Amikor reggel öltözöm - jól tudom, hogy erről a virágos pólóról és a hozzá illő zöld szoknyáról már mindig ez a nap jut majd eszembe.
Odafelé a benzinkútnál a Rolling in the deep-et hallgatom. "Miénk lehetne minden, de csak zuhanunk a mélybe..." - vagy valami ilyesmi.
A véletlenekről mindketten rég tudjuk, hogy nincsenek.
Visszafelé már semmi sem az, mint azelőtt. Csak a testedre bírok gondolni.
Itthon a zuhany alatt a csempének támaszkodva zokogok. A lefolyóban úszik az illatod és vele együtt a lelkem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-12 17:53:06
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-12 17:53:06