azért lehet ma verset írni mert
mutatni kell az elmélyült szánakozást
vagy magunkba roskadva pók-karjainkkal nézni
a repedést az idő gyémántfalán
felhívni figyelmet szubkultúrákra
kötetet eladni mint pizzaszeletet
s azért lehet ma verset írni mert
verset írni talán mindenki szeret