Szabadon (vált)
Még a tegnap kérdez, még a holnap vár feleletet,
szavaink még néha összeakadnak,
még utoljára szemembe nézel,
de már lépnél, megfáradtál.
És hallgatsz.
Hallgatsz, már nincs kérdés, nincs válasz,
végre elérted: tiéd a
"A nyomorult magány szabadsága", *
benne fészkeled el magad,
s rád terül a világ csöndje.
*Coelho
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-10 19:07:48
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-10 20:46:00