Valkűr
zsizsikes krumpliorrok
vert hitek már nincsenek
se hites urak
kicsit libeg a villanydróton
gubbasztó alany
az állítmány kövér, halott
beszáradt mezők rúgják le
álmukban magukról a ködhabot
valkűrt ejtek, tótágast, halak
mélybe vesznek velem
olyan, vicc
bóklássz itt te is
a kisbolt előtt félmeztelen
cajgán terpeszt a gyerek
kiflicsücsök holdat bámul
szájtáti, nyúlvádli rándul
dörren az ég s megriadnak
szerteszét bukó füvek
kerítésléc közé szorultunk
szorultunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-01 14:12:36
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-01 14:12:36