Csak egy röpke: "háztáji paródia"
Évődnek kínnal
először a papírral
utána
a papír Velük; aztán
bedobják művüket'
a köztudatba
Némelyikük lelkesedésében, a
Nagyérdeműt - magánszámaival
szórakoztatja:
SZárnyszegett madárként
zuhan minden
minek
zuhannia kell
CSAK
egy gyökértelen
rózsa áll sziromtalan
kétkedve, unottan
- tüskéivel
sorsa bársonyába
kapaszkodva
________________
Tollforgatók írjatok
- Írjunk?
Ameddig a Jóisten akarja
- (Hah)... akarja (?)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-29 21:36:07
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-29 21:36:07