klimaxos asszony a nyár
akit augusztus felé elhagy a nő
hogy nagyi legyen és ne mulasson
főzzön mosson
és dagasszon
kohójában
zománccá égesse a szexet
(próbáljon ki egy négert
vagy japánt)
kapuzárási pánikból mentsen
lángszóróvá pulzálva
orgazmust teremtsen
hogy onnan aláhullva
majd ősz lehessen