lámpát oltok
már hajnal óta túlpörgetve búg
rákövesült a gigalájk-szirup
tolonganak a boldog lúzerek
a muslincák a bóduló sereg
én meg utálom nem cirógatom
mit szeressek egy felfújt hólyagon
ahogy száguld most Ráckeve felől
nincs már hőhullám örvény libabőr
ötösbe kapcsol Soroksár felé
és azt énekli Káin Ábelé
és hangerőt a rádión fölcsavar
dum-dum-tuc-tuc de ősi és magyar
és lángokban áll Haraszti Csepel
és Pesterzsébet gyújtani se kell
a füst már órák óta gomolyog
de riasztásra mégsincs komoly ok
az exem ő a kekszem és a szexem
az emlékétől versekbe menekszem
és nem lófrálok többé Budapesten
és lámpát oltok hideg ágyban fekszem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-26 07:26:39
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-26 07:26:39