Visszakaphatnád
Éjfél elmúlt, és te még nem alszol,
ez bűn is lehet hetvennyolc fele,
már nem vigyáz rád isten, se ember,
félteni téged neked kellene.
Élni akarsz, miért ne tehetnéd,
nem túlzás, hogy boldog is lehetsz még,
sokkal több volt a kín és gyötrelem,
szépüljön meg életed, az emlék!
Hisz jó voltál mindazokhoz, akik
szerencséjükre veled maradtak,
visszakaphatnád picinyke részét
mind-mind annak, amit tőled kaptak!
2017. június 7.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-20 01:01:42
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-20 01:01:42