muti válás
Mit nekem ti zordon régi költők
magam leszek ma tüskés vadregényes
sirám-versekre cukin nyelvet öltök
mindegy Pilinszky Mihály vagy Babits Dénes
mert rímeket használni körülményes
ha műveltségem épp hogy általános
én jó bőr vagyok nemes és konok
az vígasztal ha tegnap volt csütörtök
babonák napján minden ösztönös
egy érintőképernyőt nyomkodok
szállnak belőlem szende páragőzök
ha azt kívánod máris itt vagyok
reakcióim irányíthatod
lehetsz Berzsenyi Béla Tompa János
akarsz-e velem chilis csokit enni
ha kettőt fizetsz akkor három jár most
szeretnék a playboy-nyuszid lenni
pózolgatni a kocsid tetején
rubinteádba rejtőzve kilesni
hogy mikor lesz a kanalad enyém
és feltennélek majd az Instagramra
hogy kezdd már el és soha ne hagyd abba
amit ígértél kapcsink elején
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-19 04:24:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-19 04:24:01