Mosolyt Mindenkinek
Magamra tükörben,
elégedettet.
Utcán szomszédra,
egy érdeklődőt.
Ismerős busz sofőrre,
egy hálásat.
A csinos pénztároslányra,
egy flörtölőt.
Ha nem sikerült szintén rá,
egy kínosat.
Az kismacskás face bejegyzésre,
egy "smile"-t.
A rosszakaró próbálkozására,
egy gúnyosat.
Egy fültől-fülig szerelmest,
a Kedvesnek.
A világnak egy laza szelfis ,
"Hellóst".
Bárhol bárkinek bármikor ,
-remélem-
kölcsönöst.
A legvégsőt ,
a megnyugvót.
Búcsúzóul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Nyugat Plusz, 2017 Nyár
Feltöltés ideje: 2017-06-10 18:15:56
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-19 22:02:41