Pont Valahol Ott
Két vonal között
a térben csak tudni azt hogy mégis ott hogy mégiscsak van
létezik egy nyugodt hely egy biztos pont Megfáradt nap ha
végre el ott felejthetők kötelező viszonyok Nem kell várni
hévre menetrendszerűen érkezik a helyi érdek Zsíros kenyér
hagymával hozzá nagy krigli sör behűtve hab nélkül Diszkrét
neszek hars koccok szűrődő duruzs és valami rekedtes méla
blues a háttérből Felhőtlen slukkok a jóból Ott bűntelenül ki
fújható minden mélyen mellre szívott Az ember arcáról lazán
leolvad a máz Levegőhöz jut Megkönnyebbül Kényszeredett
mosolya őszintére vált Ismét önmaga lesz Gondtalanul bámul
hatja miként gomolyog céltalan foszlik semmivé a nagy büdös
Két vonal között a térben csak tudni azt hogy mégis ott hogy
mégiscsak van –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-10 11:53:55
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-10 12:15:26