emberek és angyalok nyelvén szólunk,
mégis - egyedül a test szava nem dadog.
az állatias odaadás, a kiegészülés kéje,
az apró sóhajok nyomán éledő szenvedély
- az egyetlen közös nyelv,
mely újra és újra elhiteti velünk,
hogy képesek vagyunk - ha csak rövid percekre is -
végtelen magányunkon enyhíteni.