Harmatcseppek
Hosszú fűszálakon gyöngyķént görget
csepp-harmatot a szél.
Csüng levél tűhegyén napsugár, szivárványt domborít eléd.
Benne látod arcodon a mosolyt, lélek-titkos
nyitott könyved.
Kitárt éned zsenge hajtás-semmi romlás. Nagyon vigyázzad, mint csendes tavon ringó gondolát .
Messzire néző hegy-orom rejti el otthonom. Hagyd, hogy ringassam én is álmodat!
Távoli földeken síró- elhívó lombos fák!
Éhezem hűs árnyatok,
jövök nemsoká, rám ti várjatok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-23 20:22:30
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-23 20:22:30