Lelkem éppen útba van"
Vad Fruttik Majom majom számát hallgatom
kapcsold be te is úgy olvasd ezt a verset
szóval a város peremén visszhangzik
JA mondják hol baj keresd a nőt
ahol pedig művészet Attilát
mert kalória van az igaz művészetbe
az igaz művészet egyesít összerak
megvalósítani magad az igaz művészet
energia ami összeadja az összes többi más energiát
így már viszont elvesznek az absztrakciók
csak a kubisták tartják még a frontot
de azok is egy comedy shovban hakniznak
tükröt tartani bableves után hízott szájjal vigyorgóknak
az idiótaság minden szélsőséges kilengés
valamilyen irányzatot követni
is már önazonosságtalan.
mert az új már mindenből van
mindenből ami élni fog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-15 07:14:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-15 07:14:01