Nagyon fáj
Ha tagadja, hogy bántani akarna,
de bordáid közt akad meg a karma,
az nagyon fáj neked, azt ő is tudja,
nem szeretetből tapad meg a dudva,
tette nem lehet nyílt, inkább implicit,
juttasd az eszébe te is egy picit;
hogy szóból értesz, akármilyen rejtett,
s te nem leszel, mint ő, majd elfelejtett!
2017. május 14.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-15 00:20:42
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-15 00:20:42