Látható lesz a világ
Aki nem hisz, meglakol,
vár rá befűtött pokol,
izzik minden, mint a nap,
égen, földön, föld alatt,
amerre csak lát a szem,
gyilkos gyümölcsöt terem
fű, fa virága, gyümölcs,
mérgeket kotyvaszt a bölcs,
nem lesz víz, ha szomjazol,
mindenütt csak valahol
kapsz, amit most keresel,
lehull rólad a lepel
nem takar, mindenki lát,
látható lesz a világ.
2017. március 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-08 23:05:45
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-08 23:05:45