Közös köldökzsinóron
- Kisfiam, tegnap már tudtad!
......... - Eldobom az agyam, mit képzelsz
helyetted fogom kirúgatni magam? - Ne ágyazz
be Szívem, sietek vissza.......................
- Húzzátok ki a szekrényt ahogy mondtam,
Anya voltam!... - Tudod sose mószerolok
senkit, de mióta...
MIÓTA elindultam szófoszlányok
hullanak rám f o ly a m a t o s a n:
CSAK utazni szeretnék;
csendben lesni a tájat
kicsit becsuknám szemem,
hisz fogja még kezemet
a reggel [ magamban gondolatokat
terelgetek; 'AZ Emberiséghez'
intő szózatot
intézek - Emberek vigyázzatok
közös-köldökzsinóron-lógunk! ]
hívnak
felveszem
- Vársz? - akkor a szokott helyen.
____________________________
átirat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-06 14:02:32
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-10 16:23:39