Elfelejtelek
Csak szó leszel bennem,
minek nincs jelentése,
néhány betű egymásután
homályos fólia mögött,
ha hunyorogva összeolvasom,
már nem lesz csengése,
elvegyül a többi, csöndes szó között.
Talán valami derengés,
egy morzsa mintha,
egy talán apró szilánkja leszel,
és a ma még egyetlen helyett,
bennem örökre,
végleg elveszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-04 08:50:35
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-04 08:50:35