kontraszt
menő plakátról
makulátlan
kommandósruhában
műmájer mosollyal
tekint le ránk a hős
izmai dagadnak
körötte tengernyi vér
hullahegyek
helikopter tank golyók
és robbanások
vállán hevederek
lábánál alélt hősnő
néz fel rá zihálva mint félistenre
műgonddal megszagatott ruhájából
villantva hullámzó keblét
s combjait
előttük koszlott koldus
veti hátát a falnak
- tán koravén veterán -
tremoros kezével
hideg babgulyást kanalaz
a benzinbűzben
melette üveg bor
és felesüveg
neki bár ünnep így a mai nap
könnyen feledhető premier
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-24 08:44:52
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-24 08:44:52