Valami történik
Valami történik, de senki
sem tudja, hogy mennyire
szerelem, mennyire kamasz.
Ez annál súlyosabb. Erről
nem lehet beszélni. Inkább
megmutatom. Gyere, menjünk
ki a dombtetőre, ahol már
nyoma van a fénynek. Nézzünk
le a városra, ahonnan elindult
ez a macskaköves boldogság.
Hallgassuk meg újra azt a dallamot,
adj rá még hangerőt, hogy kitörjön
az ablak, és a szobánk felé
nyújtózkodó fák elérjék céljukat.
Aztán legyen csend, és egy darab
papír. Egyetlen szót írhatsz le.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kövek szülnek virágot - antológia (Budapest, 2002)
Kiadó: Stádium