Első versem a Dokk-ba 7 éve!!!
Bánfi Ferenc
Megdögölni
Minden prostituált ,minden pornófilm .
Alkalmi kapcsolat ,kidobott szerelem.
Hasba szúrnám magam legszívesebben.
Azért mert ilyen csúnya lettem.
Megtaposnám a vágyat amely nőre vágyik.
Lehánynám a tehetetlen szükséget.
Kitépném a mirigyet az agyamból ami ,
Ezt a hormont termeli.
Levágnám a kezem ,mely érinteni vágyik.
Kiszúrnám a szemem ha látni akar.
Földet dobnék magamra .
Utángyártott koporsómba.
De minden hiába az életnek ez az ára.
Ha megismered megutálod .
Csak a pénzt lehet egy emberben szeretni.
Csak ennek van értelme.
Ez az én temetésem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-12 20:27:45
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-12 20:27:45