Nem üt el semmi
Kis változtatással akár óda is lehetnék.
Kis ráhagyással becsavarodhatnék.
Szűk a hely, de nem üt el semmi, nem üt el semmi,
nem üt el semmi,
továbbá: a nyelv axiológiai tengelyével elbánnak nyitott lamelláim,
továbbá: a górém intelligenciahiányos,
továbbá: nyálfelleg bizonyítja, hogy a bortömlőm üres.
A régi lektorok keze kiütve piros, hogy gondnokság alá helyezem többszörös
kordonjukat, ráharapok az egészségesekre is, nem lesz egyszerű, remélem, a fűzős rendszerű képtelenségek
városa egyszer csak befogad.
Tág a hely, de nem üt el semmi, nem üt el semmi,
nem üt el semmi tőlem,
kivéve a falábú villámhárító, melynek talpütése rezzenést csigahéjba
sző;
előtte azonban ő, az éteri oroszlán kondenzcsíkot húz a felhígított
régenseknek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-12 09:01:05
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-12 09:01:05