az én folyóm (re. Sárhelyi E. Körös-parti anziksz c.versére )
Neked a Körös
nekem a Nagy-Duna
de mit sem ér ha csak gondolat száll
rég volt hogy táncoló hullámain
térdemhez ért a nyár
s lám
most mintha újra játszana
mintha látnám ahogy elindul Délre
és itt hagyja nekünk a sirályokat
az elmentekért cserébe
de elvisz még mást is
álmokat
szépet szerelmet
mindent amit csak ér
merülnek lassan s már nem kérhetek
helyettük újat semmiképp
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-09 12:22:13
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-12 17:15:47