nem mindenki hal meg, egyedül te
észrevétlen lépsz rá a nagy útra
úgy mész el, ahogy éltél: kerülve
a feltűnést, odafent begyújtva
sütőt, gyúrod is a tésztát hamar
sül már a linzer, duzzad a habcsók
dehogy hiányzol, az illat zavar
nyitva hagytad a mennyben az ajtót