színek
kacagva futottak az asztal körül
a konyha szilvalekvártól ragadt
mikor karjában landolt a két gyerek
' nem ismert más tavaszt csak virágosat'
zöld volt a párna a napernyő sárga
a körtefa virágot hozott
apró titkaik a kertben hevertek
' a kék a sárga és a piros'
most egyedül kószál a kertben
a homokban talál egy hajcsatot
piros volt talán vagy kék vagy sárga
hajába tűzi
felragyog
( M.B. A négy évszak, Tavasz c. novellája nyomán.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-29 07:48:53
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-12 13:02:00