Valaki velem
Most azon fogok gondolkodni,
hogyan őrzöm meg hitemet,
amelyről nem tudtam, hogy hit az,
amiért mindenki szeret,
nem tudhattam, hogy milyen bűn volt,
amit nem vettem észre sem,
hogy a szentlélek szállt le hozzám,
együtt imádkozni velem.
Imádkozni akkor se tudtam,
tiszta szívből most se tudok,
az elhatározás hiánya
volt az, és nem az angyalok
hanyagolták el bűnös lelkem,
az Isten mégis észre vett,
halálos betegség se vitt el,
valaki velem lehetett.
2017. március 20.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-27 12:23:51
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-27 12:23:51