szelfi
karcos szemüvegemen át
szemlélheted vizeskék szemem
ám nem látod lelkemet
sem fejemben a káoszt
celebmosoly sincs tarsolyomban
pucsítani nem tudok
hetérákat sem hajszolok
deres szakállam csálé
mélyülő ráncaim elfedik
már-már gyermeteg lényem
elálló füleim
hozzáidomultak fejemhez
s már rég nem a zsemle kicsi
homlokomra
mulandóság nyomja bélyegét
orrom apám hagyatéka
ezt hagyta rám bölcsesség helyett
babérkoszorúm elveszett a postán
ám kék kordzakóm alatt
érzékeny lélek
és szerelmes szív lapul
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-24 11:10:54
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-24 11:10:54