képzeldel hogy meghaltál
képzeldel hogy meghaltál
ott vagy a purgatóriumban
vagy mit tudom én hol
lényeg, hogy meghaltál
és vissza nézed az életed
hogy egy albérletben ezzel vagy azzal egy szobában
a nyár jött felétek nektártól túlcsorduló arccal
ott akkor úgy voltatok félve fázva
boldogságot lopó tolvajok ként
szólt a Petőfi rádió egy medencében
kerti pari kellős közepében
már a kellő mennyiségű ültető
fokhagymát is megvetted mint én
„ha vallani kell”
szakállt növesztettél
az Istennel beszélgetsz
a feladott vágyak értékéről
ő pedig csak nevet
de megnyugszol hisz tudod
nagyon szeret
boldogságban és békességben élsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-16 18:45:10
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-16 21:33:03