hulla kerettel
gyümölcs-testes borok illenének hozzád
finom damasztterítő
barack a mellednek helyére
hasadhoz egy marék füge
hajad bodorítanám loknikra
naplemente narancsával pirosítanálak
pupilládba csempésznék csillagfényt
és még az olajos éjjelt is meglopnám
hogy tested vonalait megerősítsem
kubista kép lennél
hogy végül életerős csendéleted köré
keretezhessem magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-13 20:40:00
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-13 22:26:00