Aki meghunyászkodik
Aki csak meghunyászkodik,
nem fordul szembe ördögével,
nem első, mindig második,
magyarázkodik és nem érvel,
mert fél az istenadta, hogy
amíg él, nem lehet igaza,
nem kiált, legfeljebb nyafog,
és dolgait vesztve tér haza.
2017. március 7.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-13 00:12:27
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-13 00:12:27