Megalkotnak
Hallom neutronok beszélgetnek
genetikai térképek fölött.
Időkről és terekről.
Életközeli élményeket hoznak létre.
A kvantum részecskék
Lélekneten keresnek kapcsolatot a
mindenséggel.
Letöltenek az univerzumból
egyet a kollektív tudatállapotokból.
Én mint entitás felébredek.
Visszatükröződöm Benned.
Mint mentális mintázatod.
A diszfunkcionális skálán rekordot döntünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Nyugat Plusz, 2017/1
Feltöltés ideje: 2017-03-12 17:50:13
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-12 17:50:13