álmában sírt
álom-könnycsepp csordul
némán lágy diólélek beérett
alva is sírhat ember a puha
rámpán feljár párnából-paplanból
épített élősködőtől szabadulna
s tenne érte de teste telve vele
temérdek parazita nyúzza-húzza
elnyomja fáradtság hamar
elnyomja nincs egyensúlyban
hármas egysége energiáit falják
irtó sokan belemerevedik
elernyedve s könnyeden
az ágyba elfeledve minden
gondjától na már ha van
kétségei szélnek eresztve
hazavitte magával az este
tétován karambolozott a zaj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-06 10:40:49
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-06 10:40:49