turistalátványosságok Dali földjén
ezen a reggelen a Nap is kellék
a komédiával terül a városon
s mikor előbújnak a kutyák és döglegyek
végleg megszűnik a rend
pontban nyolckor kezdődik az előadás
ágyú dördül szól a nagyharang
zsibong a tér Jézust feszítik fára
van olcsó bor és vér a szinpadon
sebre ostya és bűnre ragtapasz
'viva el toro' - micsoda komédia
meglehet a bikák sem valódiak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-27 06:39:22
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-17 07:56:49