Receptorok tánca
az agysejtek tanácstalanok
hipotalamusz
a kamra fenekét csodálja
váratlan impulzus éri
működésképtelenné válik karmája
egyre erősebb lesz az állományból álló lemez
receptorok vad táncba kezdenek
molekulákkal szövetkeznek
Mendelssohn hegedűje szól
megcsúszik a vonó
rámosolyog egy nő a karmesterre
feje tetejére áll a megszokott tradíció
receptorok reciprokot akarnak
most azonnal
a konyhaasztalon is jó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-20 18:11:27
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-20 18:11:27