reggel ( 'Reggeli snitt' c. vers javítása')
fáradt
mint aki gépek zajában hált
szemén késfehér csík
az élet
rájött felébredt
szájában százkét éjszaka
nyála mint a szoba szaga
penészes
szeretne visszabújni a semmibe
itt rajta állnak a falak
az ágy alatt csöpög a hullaszag
elméje drogoktól részeg
gondolatban elmegy az ablakig
a párkányon madárként lebeg
lenn a tenger
fentről süt rá a régi Nap
tüdejét csitítja
csitt
( a folyosón sirályok alszanak )
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-20 10:52:09
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-19 15:48:25