hívom a kutyákat
éltek mint szemétje a földnek
kóborolva
erdőt mezőt
zörgő csontú hitvány ebek
vesszetek meg
harapjatok
űzve
szitkokkal megáldva
bújtok gyáván
holnaptalan hitvány harcosok
vesszetek meg
harapjatok
száműzöttként ha már halnotok kell
síntéreitek szívét tépjétek
kiátkozott négylábú istenek
vesszetek meg
harapjatok
inkább átvágott torokkal
de büszkén
feküdjetek a dermedt földön
hörögjétek
vesszen minden gonosz törpe
és éljen minden szelíd óriás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-13 17:38:33
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-14 19:47:30