Hír hátán, hír...
h a l a d o k, eső szemel
zártak
a kapuk, de néhol
nyitottak az ablakok
még nincs, talán
holnap nyitják
újabb gázolás a zebrán
elmenekült......... keresik
országszerte, sokáig
csúszós út várható
Jönnek
a gazdaságélénkítő csomagok
h a l a d o k?
Bíborkának nevezték el
inkubátorban hagyott
legújabb polgártársunkat
..............................................
tájékozottan lépek be a
kapun...lakáskulcsom, - mintha
nem lenne velem
forog a zárban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-08 15:41:39
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-19 21:43:13