Újraindul, lefagy
Édes bizonytalanság a vers.
Bár akad bizonyosság is, Édes.
Érezni készül egy gondolat.
Még magam sem sejtem, hogy mivé lesz.
Annyi már tudható pontosan:
pont, mint a többi, rólad fog szólni.
Cselekmény nélküli történet.
Nem oszt és nem szoroz, mikor, hol, mi.
Részleteiben esetleges —
könnyebb részletezni kifejletét.
Újraindul, lefagy. Ugyanott
akad(unk) rendre. Te ki. Én meg. Beléd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-06 00:09:48
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-07 23:12:44