S z é l j e g y z e t (jav)
Vagyok egy széljegyzet,
egy lap szélére szorult gondolat,
vagyok egy száműzött
ősrobbanásból szakadt holt
anyag, mi a földnek ütközött,
vagyok felriadó álmod, mikor
a nyugalmat nem találod,
vagyok lelked jogcím nélküli
lakója.
Vagyok az átkokból kihulló szó,
mindig a rossz, sohasem a jó,
vagyok a térdelő alázat,
egy ámen a káromkodások végén,
lehajtott fejű vándor utak
szélén, néha még álmodok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-29 08:42:40
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-29 13:47:58