Száradó
A pöffeszkedő partok, olyanok, mint régen,
a hullámok ereje lett mára csekély,
kevés a víz e pusztuló vidéken,
ami van, abban poshad a szenvedély.
Sápadt, beteg gyékény görnyed,
ívelt teste csupa fájdalom,
mivé lett a víz, és mivé földed?!
A bűnösök elviszik ezt is szárazon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-18 17:36:47
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-18 17:36:47