Varga Árpád
Szívvel tiszta
Nincsen apám, se anyám,
se jogsim, se nyelvvizsgám,
se házam, max’ bérletem,
s az istent így ismerem.
Harmadnapja agyalok,
hogyan lehetnék boldog.
Harminc évem hatalom,
harminc évem nem adom.
Hogyha kell valakinek,
ne pénzen vehesse meg!
Szívvel tiszta életem,
magam ím nem szégyellem.
Leszólnak és fellöknek,
azt várják, hogy hörögjek,
de nekem élet terem
gyönyörű, ép szívemen.
(Pápa, 2015. február eleje)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-12 09:45:25 Utolsó módosítás ideje: 2017-01-12 09:45:25
|
|
|