Egerek és emberek
Dzsordzs, mesélj nekem a földről
amely majd szeret minket, a szabadságról
ami meglegyintett, nem tudom mi az
de mesélj róla, és ne gondolj még
a pisztolygolyóra, nyulakról mesélj,
sok puha poronty, és feledd a sikolyt
mely markomban szorong, állj mögém Dzsordzs
és mondd miért ilyen a világ: - aludj Lennie
aludj - a távolban már érted sírnak a kutyák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-03 12:21:51
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-03 12:21:51