Légy szabad 3.0
Légy szabad
maradjon a csillagra szavad
megmaradjon hited a puszta fényre
hogy beléphess a szívet
takaró sötétbe
hogy legyen félni merszed
de fölmérve is
vállalni tudd és kezdjed
amit lehet és ahogy lehet
ma légy szabad a mától
a világban a számtalan világtól
szabad legyél minden vakreménytől
létezve is szabadon a léttől
és engedd hogy egyszer feltörjön az ének
a tompa zuhanások
a lélekre az arcra mért ütések
a szívet mutató vérző nyelű kések
világában
Légy szabad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-27 10:40:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-27 10:40:54