Teremtmény V-1.0
Vállalom.
Ez nem sikerült.
(Talán technikai hiba?)
Életre kelt az új faj egyede:
Térre vágyik!
Követőre és követhetőre.
Elszabadult és
gondolati terrorimitátorrá vált.
Letölti az internetről, majd hasznosítani
próbálja:
– pszichológia,
– filozófia,
– ideológia
(hoppá, ez utóbbi vírusos).
Lájk-koszorút fonat
pozitív visszajelzésekre éhesen.
A Parnasszuson.
Klónozott rajongóival
infravörösben éli újra:
a "Majálist".
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-23 01:58:04
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-23 01:58:04