Nem is lettem senki
Ennek az évnek is vége nemsokára,
most sem ért el siker, elmaradt a hála,
nem adtam, nem kaptam, nem is lettem senki,
a halál-lehelet arcom meglebbenti,
órát pontosítok immár hetvenhétszer,
ezt is csak magamnak, ebben sincsen kényszer,
mindig csak szabadon tettem, amit tettem,
felálltam a sárból, amikor elestem.
2016. december 20.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-20 04:30:10
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-20 04:30:10