Nem vár senki
Talán majd nem vár engem se senki,
ha egyszer nekem is el kell menni.
Jobb lenne, hogyha mégiscsak várna,
ha van karja is, karját kitárva,
mert a nagy semmi nagyon idegen,
mindig volt velem vagy épp ellenem
aki nemcsak a hideg űr csupán,
tőle tudtan, hogy szombat délután
vagy másik nap reggel süt rám a nap,
mit várhatok, ha ez a pillanat
elinal, akár az egész élet...
S hogy nem vár senki, én attól félek.
2016. november 7.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-12 00:05:51
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-12 00:06:55