Nikodémusz
Újjá kell születned, mondta neki Jézus.
Különben nem jutsz be a Mennybe!
Lehetsz zelóta vagy épp krőzus.
Isten nélkül zárva tart a lelked.
Nem szán meg a szellemvilág.
Ha, teljes szívedből, nem merítkezel alá.
Hiába alszod ki magad. Hiába inhalálsz.
Jézus nélkül a szíved odaát megáll.
Meghal a régi éned a vízben. S az új feljön.
Nem vizes bűnös leszel, hanem új egó.
A kárhoztatás lehull rólad Megérint a Szó.
Krisztus halált felülmúló ereje tölt el.
Kibékülsz az éggel és a Földdel.
Több leszel, mint test. Újjászült Szellem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-08 10:30:50
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-16 13:15:42